2421NK
NIEUWKOOP
tel. 0172-571450

Aftrap om 13.05 uur, want even wachten op Britt. We gingen zaterdag van start zonder Noëlle en Zuzia, maar met Britt en Nienke.

De toss met een bierdopje was al apart, maar de achterstand van 0-3 was helemaal bijzonder. Dit was ons nog niet eerder overkomen, maar twee goede schoten van afstand en een schot uit een rebound zorgden voor een verrassende achterstand tegen de nummer laatst.

Een penalty, na hands in de 16 meter, werd door Myrthe goed binnen geschoten in de laatste minuut van de eerste helft, waardoor er nog kans was in de tweede helft. Helaas kon Lynn de tweede helft niet verder na een stevig duel in de eerste helft.

De tweede helft begon nog met een goede kans voor Ter Leede, maar daarna was het alleen nog maar Nieuwkoop wat kansen kreeg. In de 51e minuut was er een fraaie voorzet van Verona op Nienke (2-3). Na 64 minuten maakte Thirza na een mooie steekpass de 3-3. De 4-3 was de mooiste van de middag. Myrthe schoot een vrije trap van 20 meter fraai over de muur in de bovenhoek. Thirza maakte de 5-3 en de 6-3. Wat een comeback!

Liz, Danique, Demi, Isis, Esra, Maud, Patrycja, Noa en Lynn: jullie heb ik nog niet genoemd in het verslag. Daarom nu alsnog. Als team hebben we vandaag echt een mooie prestatie neergezet en individueel hebben jullie het allemaal uitstekend gedaan vandaag. Wat het dit seizoen ook gaat worden, 1e of 2e, het is een mooie prestatie met elkaar. 🧡⚽️ Nog 2 finales te gaan...

Tiësto bedankt voor het fluiten vandaag en goed dat je een bierdopje bij je had😀