Heuvelweg 7
2716DZ
ZOETERMEER
tel. 079-3517899

Nu ik dit stukje schrijf weet ik het eigenlijk nog steeds niet. Was het de doordeweekse inspanning, was het de scheidsrechter die vooraf met al zijn regels extra druk bracht of toch het vroege tijdstip?

Het gevolg was in iedergeval een afwachtend Nieuwkoop en ook een DWO dat niets in een hoog tempo deed. Paar kansjes van onze kant voor Patrycja maar door twee lange ballen op hun snelle linksbuiten stonden we bij rust met 2-0 achter. Niets tegen in te brengen en het leek hem ook niet te worden vandaag. In de rust de boel toch beetje wakker proberen te krijgen. Zelfs in een laag tempo kregen we vier mogelijkheden dus wat als ......

Tempo en duels willen winnen dus. Een actie van Danique op de rand van de 16m en een goed schot. Helaas net over. Nog een aantal kansen aan beide kanten, maar wij maakten vier mooie goals. Steekpasses bleek het toverwoord vandaag. Twee keer een steekpass van Esra op Meike en Thirza die de bal goed binnen schieten. En twee keer werd er een goede pass van achteruit gegeven om Thirza de diepte in te sturen.

Eindstand dus 2-4 en op basis van de tweede helft ook zeker een verdiende overwinning. Uiteindelijk ging de zon toch nog schijnen 🌞🧡