MO20-1 wint met ruime cijfers van Koudekerk

Ladderhaak 2
2421NK
NIEUWKOOP
tel. 0172-571450

Vandaag stond de wedstrijd tegen de nr 1 op het programma. Dit keer 11x11 omdat we meer dan 12 speelsters hadden. We trapten af om 12 uur tegen een erg fysiek Koudekerk.

Maar gelukkig wisten onze meiden daar op de juiste manier mee om te gaan. Na vijf minuten wist Meike voor de eerste keer het doel te vinden, een lekker begin dus. De meiden wisten elkaar goed te vinden, waardoor wij het spel maakten. Zo nu en dan kwam Koudekerk er wel door heen, maar niet heel gevaarlijk. Meike zorgde ook voor de 2-0. Vlak voor de rust maakt Koudekerk door een verkeerde inschating de 2-1.

In de rust de meiden verteld dat dat we ons eigen spel moeten blijven spelen en ons niet uit de tent te laten lokken door de tegenstanders. Vol zelf vertrouwen gingen onze meiden weer het veld op.

Het duurde even voor we weer op dreef waren. Na 30 minuten wist Nienke het doel te vinden, 3-1. En toen ging het snel na een perfecte assist van Indy wist Emma de bal over de keepster te werken 4-1. Een minuut later na een corner kreeg Amber de bal en maakt de 5-1. Dit is haar eerste doelpunt sinds de MO13. Amber houdt als linksback liever de tegenstander van scoren af. Maar vandaag was het dan toch zo ver en dat mag ze zeker vaker doen. Meike bepaalde de eindstand op 6-1.

Maar deze stand hadden we zeker niet kunnen bereiken dankzij een super sterke verdeiging en een middenveld die weet wat ze moeten doen en hun vrouwtje staan. En dat alles bij elkaar maakt het een heerlijk team om elke week mee op stap te gaan. Verona en Maud ook super dat jullie aan deze overwinning een grote bijdrage hebben geleverd. Dank jullie wel.