2421NK
NIEUWKOOP
tel. 0172-571450

De meiden hadden de afgelopen weken laten zien dat ze konden voetballen, maar de puzzel stukjes vielen telkens niet helemaal in elkaar. Vandaag dan tegen eentje uit de bovenste regionen.

Alphense Boys begon fel, en we waren even zoekende. Maar na vijf minuten wedstrijd hadden we onze posities gevonden. De trainertz zagen tot hun genoegen ook geloof in eigen kunnen, iets wat we eerder gewoon niet zagen. De meiden lieten driehoekjes ontstaan, balletje breed, maar ook de terugweg werd goed gevonden. Kansen werden er over en weer een aantal gecreëerd, maar beide keepers waren goed op dreef. Met een 1-1 werd de kleedkamer opgezocht.

De tweede helft gaven we nog minder weg, en uitvallen van ons waren behoorlijk gevaarlijk. 10 minuten voor tijd trapten we de voorsprong hard tegen de touwen. Zouden de eerste drie punten in Nieuwkoop blijven? Maar helaas in extremis trapten de tegenstander uit een corner de bal toch nog in het net, de 2-2. Uiteindelijk een verdiende stand, maar voor het gevoel 2 punten te weinig.

Man man meiden, jullie hebben laten zien dat jullie het gewoon kunnen, en de trainertz weten zeker dat dit NIET jullie plafond is. Wat een wedstrijd om als trainertz naar te mogen kijken, enige tip van vandaag meer RUST aan de bal..